Da li znate šta će se desiti ako omotate zube aluminijskom folijom i ostavite da stoji 1 sat?

Skupi stomatološki zahvat izbeljivanja zuba sprečava mnoge ljude od postizanja savršeno belih zuba.

Ali ko bi pomislio da postizanje nedostižnih savršeno belih zuba je jednostavan kao ABC?

Sve što vam treba je nekoliko jednostavnih materijala koje možete pronaći u vašem domu.

1. Postoji mnogo proizvoda na tržištu koji se bore za bele zube. Paste za zube, trake, gelovi, tečnosti i olovke za izbeljivanje su sve moguće opcije, sa različitim stepenom efikasnosti.

2. Trik belih zubi je vezan za foliju. Pakovanje vaših zuba u foliju može biti tajna biserasto belih zuba koje ste čekali – plus, izgledate kao da nosite privremeni roštilj u ustima.

3. U čemu je trik? Soda bikarbona. Jeste li ikada pomislili da bi ona mogla učiniti čuda za vaše zube?

4. Prvo, trebate izrezati mali komad folije koji treba da stane oko vaših zuba. Ne treba vam mnogo folije da ih pokrijete.

5. Zatim, zamešajte sodu bikarbonu s vodom i raširite smesu po foliji. Soda bikarbona ima sposobnosti za izbeljivanje, ali bez folije bi je bilo vrlo teško zadržati na zubima.

6. Montaža folije oko zuba je teži deo. Ali, uz malo pokušaja i pogrešaka, steći ćete naviku. Obratite pažnju ako imate plombe. Plombe i folije nisu baš bolna kombinacija, ali neće vam baš biti ugodno.

7. Ostavite foliju sa soda bikarbona mešavinom na zubima oko sat vremena. Pokušajte to da radite oko dva puta sedmično.

8. A uz malo strpljenja i upornosti, imati ćete bele zube u kratkom vremenskom periodu. Vaš osmeh će biti lepši i svetliji, i to je sve zahvaljujući nečemu što bi svako trebao da ima u kuhinji.

Pročitaj više: