ŽENE OTKRIVAJU: 8 stvari koje svaki muškarac mora da uradi pre se*sa – ako želi da ga ima

Umesto da idmah uskoče u krevet, muškarvi bi prvo trebali da provere da li su uradili sve sa ove liste

Bilo da je u pitanju taktika odlaganja ili neki perverzni zahtev pred seks, novo istraživanje otkriva stvari koje žene žele da muškarci urade pre nego što se bace na posao.

Ovih 8 stvari žene žele da muškarci urade pre seksa:

1. Ugase svetla

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy
Žene iz Španije i Irske vole da imaju seks po mraku, a mnogi muškarci iz ovih zemalja tvrde da je ovaj zahtev pre početka glavnog događaja najčešća stvar koju im žene šapuću.

2. Navucite zavese

Švajcarke i žene iz Austrije poznate su po svojoj avanturističkoj prirodi, ali ipak, svoje aktivnosti vole da drže skrivenim od znatiželjnih pogleda.

3. Stavite kondom

Norvežanke i Dankinje nemaju problem sa seksom na jednu noć – ali ga imaju kada muškarac ne nosi kondom.

4. Budite čisti

Žene u SAD i Australiji poznate su po tome što vole da pomeraju seksualne granice sa svojim partnerima, i zato smatraju da je najmanje što muškarac može da uradi pre akcije – da se postara da je čist.

5. Ne zaboravite na čist dah

Pranje zuba pre seksa veoma je važno ženama u Mađarskoj i Italiji koje žele da im ljubavnici imaju prijatan dah – i nemaju problema da im skrenu pažnju na to.

6. Odgovarajuća muzika

Francuskinje i žene iz Portugalije ne guve svoj romantičan duh čak ni u naletu strasti. Kada je u pitanju tačka nakon koje nema povratka, muškarci koji su dovoljno srećni da im ove žene kažu da – moraju da porazmisle i o muzici koja će pratiti veliki događaj.

7. Bebi ulje

Poljakinje i žene iz Beglije insistiraju da budu glatke tokom seksa, pa možete da očekujete tihi šapat kojim će od vas zahtevati bebi ulje.

8. Zaboravite na čarape

Čarape i seks idu zajedno kao sladoled i kiseli krastavci – i nikada ne bi trebalo da se nađu u krevetu.

Žene iz Češke Republike, Nemačke i Finske insistiraju da njihovi partneri skinu čarape pre nego što krenu na vođenje slatke ljubavi.

Pročitaj više: