(VIDEO) UZ OVAKVU DECU IMA NADE ZA OVAJ SVET! Saznali da im profesor spava u školi, pa ga tako iznenadili da se rasplakao od sreće!

Učenici jedne škole u Brazilu otkrili su da njihov učitelj prolazi kroz teško razdoblje, pa su mu priredili iznenađenje koje verovatno nikad neće zaboraviti.

Bruno Rafael Paiva nije dobio platu dva meseca i bio je prisiljen da živi i spava u školi.

 

Kako je objasnio na Fejsbuku, uz snimak koji je postao viralan, Paiva je menjao koleginicu koja je bila na porodiljskom, a zbog spore birokratije ni posle dva meseca nije dobio platu.

Kad su učenici saznali o čemu se radi i da njihov nastavnim nema novca, prikupili su 400 dolara i iznenadili ga “platom”. Kada je shvatio o čemu se radi – rasplakao se.

 

“Ne verujem, kako ste mogli to da uradite” izustio je kad je otvorio malu kutiju u koju su učenici stavili novac, a sve završilo grupnim zagrljajem.

 

“Imao sam puno razreda kojima sam voleo da predajem i budem učitelj, a ni jedan nije pokazao takvu ljubav, pomoć i brigu za moj posao kao ovaj”, napisao je na Fejsbuku uz emotivan snimak.

Students surprise teacher with AMAZING gesture!

A teacher in Brazil was surprised with an AMAZING gesture by his students after they found out he was SLEEPING at the school due to not being paid for 2 months!Courtesy: Bruno Rafael Paiva

Gepostet von RT Play am Freitag, 1. Juni 2018

Pročitaj više: