Vatrogasci sve češće INTERVENIRAJU kada DILDO zapne!!!

Na seminaru u Dresdenu pod nazivom ‘Mehaničke nezgode’ šestotinjak vatrogasaca je učilo kako sigurno ukloniti se*s igračke i razna druga se*sualna pomagala

Vatrogasci u Njemačkoj prolaze specijalnu obuku na kojoj uče kako pomoći kod nezgoda s se*s igračkama. Na ovom pomalo bizarnom tečaju vatrogasci će učiti kako ukloniti zaglavljene prstene na penisu ili izvući predmete iz analnog otvora.

Tečaj je organiziran zbog sve više poziva upomoć muškaraca čije su se*sualne igrice otišle u neželjenom smjeru. Tako su primjerice u jednoj od hitnih intervencija djelatnici vatrogasne službe pomogli čovjeku čiji je penis zapeo u grliću boce, dok su u drugom incidentu pomogli čovjeku kojem je igla za kukičanje zaglavila u mokraćnom otvoru.

‘Prstenovi su samo vrh ledenjaka’

Na seminaru u Dresdenu pod nazivom Maschinenunfaelle ( u prijevodu: Mehaničke nezgode) savladavale su se tehnike sigurnog uklanjanja se*s igračke i druga pomagala s ili iz raznih dijelova tijela. Tako je nekih 600 profesionalnih gasitelja požara, između ostalog, prisustvovalo demonstraciji na kojoj su učili kako brusilicom skinuti erekcijski prsten s umjetnog penisa.

Prilikom pokazne vježbe, muškost je od iskri zaštićena pokrivačem koji služi kao toplinski štit i pastom za sprečavanje opeklina koja može apsorbirati zagrijavanje i do 4000 Celzijevih stupnjeva. Zatim se između penisa i prstena stavlja špatula i prsten se sigurno i bezbolno brusilicom otpili s penisa, a cijela procedura traje petnaestak minuta, tvrde stručnjaci.

Instruktor na seminaru Eric Forberg kaže da su nezgode s erekcijskim prstenom – koji muškarcima potpomažu zadržavanje erekcije – samo vrh ledenjaka, piše Daily Mail. Spasilačke ekipe povremenu moraju intervenirati kod prilično čudnih i bolnih se*s ozljeda, primjerice kod muškarca kojemu je u analnom otvoru zapela – jabuka.

Pročitaj više: