Ovaj znak će napuniti novčanik, a evo koga čeka sreća.

OVAN

Budite spremni na kompromise, ustupke, izbjegavajte loše izjave, riječi, svađe, prepiranje.  Vi ste neko ko nadahnjuje, nikako neko ko devalvira posao. Novac vam predstoji prije naredne srijede. Vikend čak može biti dobar.  Imate tokom nedjelje nešto važno da raščistite sa voljenom osobom. To je dobro, da biste bili spremni za novi život koji vam predstoji. Ostatak nedjelje će biti vrlo povoljan period.  Kritičan dan je srijeda za one sa bolovima u nogama.

BIK

Odlično znate kako da upotrebite svoj rukovodeći položaj. U srijedu, samo pravite plan. Od naredne sedmice već ćete da date instrukcije. Svi će morati da vas poslušaju, jer nemaju izbora. Pred vama odlična nedjelja za sve emotivce, sanjalice, romantike.  Imate divnu nedjelju kao i noći sa voljenom osobom. Ako ste u braku onda niste skloni sanjarenju. Baš naprotiv, vi i vaš partner znate šta hoćete.  Mislite samo na dobro, zdravlje će vam biti kako treba.

BLIZANCI

Nemarnost, neorganizacija. Više ste nezadovoljni nego što vam se ne radi. Promijenite kurs poslovanja, imat ćete više uspjeha.  Promijenite i neke od saradnika, pojedini znaju da budu veoma teški za rad i razne prijedloge. Očekujete dobar provod, ako ste slobodni. Blizanac u braku smišlja kako da izađe iz kuće i izbaci iz sebe negativno.  Naredna nedjelja može vam biti veoma povoljna za nova poznanstva i ulazak u nove ljubavne veze.  Pomalo vaša nervoza se prenosi i na okruženje.

RAK

Odlična sedmica za poslove sa putovanjima u daleko inostranstvo. Vjerovatno ćete imati poslove vezane za trgovinu raznim finim stvarima. Morate iskoristiti pomoć jednog Blizanca ili Ribe. Emotivnu vezu imate sa Ribama ili Škorpijama.  Ta veza vam najviše prija, puna je iskrenih razmjena osjećanja. To je vaš teren. Ako ste totalno sami, to nećete biti problem jer ponekad volite samoću, dobro se snalazite. Nemate većih zdravstvenih problema.

LAV

Čuvajte svoje ideje, iako je možda bolje da podijelite sa vašim saradnicima, ipak držite se svog unutrašnjeg glasa.  Nije potrebno da se okrenete nekim nebitnim osobama koje nisu dovoljno harizmatične za poslove koji vama znače.  Budite prisniji sa voljenom osobom. Manje pričajte o poslu više o ljubavi, značit će i jednom i drugom.  Ukoliko ste sami onda sigurno prolazite test kod jedne Vage.  Zdravstveno imate problem sa nervima, posebno su vam noge osjetljive.

DJEVICA

Kasnite često na posao, zašto? Možda ste se uspavali ili nemate dovoljno energije. Šta god da je, navalite na rad i sve ćete to već nekako srediti po dobrim standardima. Poslije odmora očekuje vas i više nego dobrih ponuda. Kontrola voljene osobe nije potrebna.  Nemate tajni ni suparništva. Sreća vam predstoji. Ako ste sami, prihvatite ljubav dominantnog Jarca. Prijat će vam ta energija. Potrebno je da obratite pažnju na čulo vida, problematično je već duži period.

VAGA

Nedjelja pred vama je odlična za sve koji žele popularnost, posebno ako se bavite umjetničkim poslom.  Ukoliko ste u kancelariji onda saradnja sa poznatom kompanijom. Ostatak nedjelje možete očekivati plodonosno kroz finansije i kroz rad sa inostranstvom. Ništa manje nije bitna ta popularnost ni za emotivan život. Slobodni će biti omiljeni u društvu.  Posebno ćete dobro provesti večeri sa društvom. Ljubav i pažnju uživaju i oni koji su u braku.  Zdravlje vam je odlično.

ŠKORPIJA

Niste u finansijskim problemima. Bit će to nedjelja kada možete da uradite nešto i za druge. Mnogi će vam biti zahvalni.  Zbog toga očekujte plodove odlične u obliku finansija. Vjerovatno ćete dobiti tu mogućnost da budete predloženi za neke više pozicije. Ako ste u dužoj vezi ili braku, onda zanemarujete potrebu partnera. Posvetite se više voljenoj osobi.  Ako ste slobodni onda posesivno želite da budete u blizini nekoga ko vam se dopada a to je jedan harizmatični Bik. Mnogo se psihološki opterećujete zbog novca.

STRIJELAC

Dobra jutarnja energija za zaradu na samom početku nedjelje, osjećate to. Sposobnost da radite sve što zamislite.  Poslovni partneri su navikli da ste uvijek kreativni. Nedjelja će vam biti dinamična i više nego očekujete.  Najbolje bi bilo da ste u ljubavi sa nekim ko ima jaku potrebu za učenjem, znanjem, putovanjem, poslovima koji zahtijevaju kretanje. Ako ste u braku onda je vaš partner neko ko voli da bude u centru pažnje.  Zdravstveno ste više nego dobro.

JARAC

Mnogo energije ulažete da zaradite veliki novac. Imate sve šanse da se povežete sa svijetom i to nikako ne ispuštajte.  Ova nedjelja može da bude ključna. Vjerovatno ćete neko poslovno veče provesti u društvu inostranih partnera.  Ukoliko ste slobodni onda vas iritira jedna Vodolija. Pretjerano se udvara i ruši vaš unutrašnji mir. Morate da popustite, previše ste racionalni, da se ne kaže rigidni. Pustite da vam ljubav uđe u kuću.  Zdravstveno- važno je da se pazi na ishranu.

VODOLIJA

Maštoviti ste tokom nedjelje. To je odlično za nekog poput vas, ko zna da koristi intuiciju u svemu, pa i u poslu kojim se bavite.  Odlična nedjelja za novac, zaradu preko prijatelja. Možete da napravite i važan kontakt sa drugim državama ukoliko to želite.  Važno je da se opustite. Emotivno se borite sa unutrašnjim strahovima. Sviđa vam se neko iz vašeg okruženja, posla… ali nikako da se ohrabrite. Pokrenite tu harizmu u vama jer rijetko ko je kao vaše sazviježđe.  Pazite noću dok vozite. Više koncentracije.

RIBE

Miješate dvije energije, jedna je posao, druga emotivni život. To nije dobro za poslovanje. Pokušajte da se stabilizujte.  Potrebno će biti da se više angažujete poslije praznika kako biste povratili svoje poslovne kontakte.  Zaljubljeni ste, ali ne znate kako da se ponašate. Potražite pomoć prijatelja koji je vještiji od vas u ljubavnim igrama.  Ukoliko ste u vezi onda će vas partner inspirisati da budete uspješniji u onome što radite. Ako ste u braku morate da budete pod uticajem voljenog bića.  Stres rješavajte fizičkim vježbama..

Izvor: avaz.ba

Pročitaj više: