Otišla na odmor, a podstanar je njezin stan pretvorio u – bordel!!!

Švicarka Sabrina Tobler (30) je otišla na Havaje kako bi se malo opustila. Svoj stan u Zürichu je iznajmila Nijemcu koji joj je izgledao ozbiljno. No izgleda da se prevarila

Sabrina Tobler (30) (*kako su ju novinari nazvali jer je htjela ostati anonimna) otišla je iz Züricha tri mjeseca na Havaje. Kaže kako se htjela odmoriti, a stan u kojem živi je iznajmila.

– Iznajmila sam ga Nijemcu koji je ostavljao vrlo ozbiljan dojam – kaže Sabrina. No izgleda da ju je i dojam prevario jer je muškarac u stanu napravio ilegalni bordel.

– Nazvao me policajac i rekao mi što se događa – tvrdi Sabrina.

Na internetu se pojavilo više prostitutki koje na njezinoj adresi nude svoje usluge. Objavile su i oglase u kojima navode da “nude zabavu” i pozivaju klijente da ih posjete u navedenom stanu.

Iako je policija u stanu već bila, prostitutke i dalje u njemu pružaju svoje usluge.  – Osjećam se bespomoćno, nalazim se doslovno u raju, ali moje misli su stalno u Švicarskoj.

Bez obzira što radim stalno mislim o svom stanu i svojim stvarima. Izgubila sam svoj dom, moram pronaći novi stan – kaže očajna Sabrina.

Policija kaže kako su muškarca upozorili da bez odobrenja vodi bordel, ali da se tu radi o prekršaju koji se kažnjava novčanom kaznom. Ipak, naglašavaju da je istraga i dalje u tijeku, piše švicarski Blick.

Pročitaj više: