Internet senzacija: Trogruda žena otkrila istinu o svojim atributima!!!

Pop-zvezda u pokušaju, Jasmin se javnosti obratila prvi put od kad je pokazala svoju treću dojku. U pitanju je ili prva žena u istoriji koja ima treću silikonsku dojku, ili najveća prevarantkinja u istoriji interneta.

Priča je počela da se klima u novembru 2014., kada je otkriveno da je na deklaraciji putnika Tampa aerodroma prijavila, između ostalog, i protezu treće dojke. Međutim, kada se pojavila, devojka je postala hit preko noći zahvaljujući tvrdnji da je njena lažna dojka – prava, to jest, da se zaista radi o silikonskom implantu.

Nakon što je odbila da obavi zvanično testiranje svog neobičnog atributa, Jasmin je objasnila da je platila 12.000 britanskih funti za “dodatak” i snimila se u šetnji sa trojicom robova na povocima, u svojevrsnom pokušaju skretanja pažnje. Skandalozna brineta iskusno “vrti” medije oko malog prsta, a koju će senzaciju sledeću zakuvati, ostaje da vidimo.

Može se reći da su mišljenja podeljena oko treće dojke gospođice Jasmin Tridevil. Neki sumnjaju da je i lažnjak lažan, dok se drugi nadaju da je u pitanju prava stvar – zato što ih različitost inspiriše i teba im nešto u šta će da veruju. Na neki način, ova hrabra žena postala je simbol dualnosti modernog čoveka.

net.hr

Pročitaj više: